Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd.
Thuis

Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd.

China Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd.

1 2 3 4
Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd. Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd. Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd. Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shuaide
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 90% - 100%

Is Automobielco. van Ningboshuaide, Ltd een autodelen en toebehorenonderneming die R&D, productie en verkoop integreren. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn: de stammen van de autoklep, TPMS-klepstammen, de elektrische stammen van de fietsklep, motorfietsklep stamt, vrachtwagen en busklepstammen. De zaken omvatten: auto's, motorfietsen, elektrische fiets en andere gebieden. Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan.

 

De deugd, het talent, de innovatie, het harde werk, en de details zijn de collectieve culturen van het bedrijf. De teaminnovatie is het de kernconcurrentievermogen van het bedrijf.

 

Het bedrijf houdt tempo met de ontwikkeling van lichtgewicht en economische voertuigen en elektrische fietsen, en combineert de kenmerken van materialen om technologische innovatie uit te voeren. De uitvinder van de klep van de aluminiumlegering en zijn R&D-team heeft met succes de materialen van de aluminiumlegering op klepproducten na meer dan 10 jaar van het harde werk toegepast. Deze reeks producten is eenstemmig erkend door binnenlandse en buitenlandse markten, die tot ons bedrijf maken de grootste fabrikant van de klepstammen van de aluminiumlegering in China.

 

Klant-gecentreerd, is de kwaliteit het leven van het bedrijf, nadruk bij de teaminnovatie als kernconcurrentievermogen van het bedrijf

Contactgegevens
Ningbo Shuaide Automotive Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Email Wong

Tel.: +86 574 6298 2595

Fax: 86-574-62982595

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)